Novice – vrtec

13. 03. 2020

Zaprtje šole in vrtca ob širjenju virusa COVID-19

Spoštovani starši,

sedaj je zadeva vsaj načeloma jasna razglašena je epidemija in uvedene izredne razmere. Skladno s sklepom Vlade RS št. 18100-7/2020/2 in odredbo ministra za zdravje je začasno prepovedano zbiranje ljudi v šolah. Zato v ponedeljek, 16. 03. 2020, OŠ Prevole in Vrtec pri OŠ Prevole zapirata svoja vrata za najmanj 14 dni.

 

Na šoli se trudimo, da vzpostavimo sistem izobraževanja na daljavo za ta čas. Zadeva je še vedno v pripravi. Zato vas prosim, da sledite obvestilom na naši spletni strani, kjer bomo objavili tudi informacije in navodila o uporabi pripravljenega. Učenci bodo lahko sledili pouku preko spletnih učilnic in na tak način vzdrževali učno kondicijo.

Zagotovo to ne bo moglo nadomestiti normalnega učnega procesa, bo pa to možnost za odkrivanje novega in za samostojno delo.

 

Spoštovani starši, res vas zelo lepo prosim, da upoštevate vsa navodila NIJZ in ministrstva za zdravje. Zato otroke, za njihovo in vaše dobro, ne puščatje, da se sprehajajo naokoli, da se družijo s sovrstniki po domovih ali igriščih … Vsa zaprtja in izredne razmere so razglašene z razlogom in prosim vas, ne podcenjujte situacije. Gre za dobro vseh nas, predvsem pa najranljivejših.

Vsa morebitna vprašanja naslavljajte na e-naslov: drazenko.solaja@osnovnasolaprevole.si

 

Ostanite zdravi.

 

 

Prevole, 13. 03. 2020

 

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost