Novice – šola

22. 05. 2020

Vračanje devetošolcev

Spoštovani starši,dragi učenci.

Prvi teden delne normalizacije je za nami. Učenci 1. triade pridno obiskujejo pouk v naslednjem tednu pa z nestrpnostjo pričakujemo tudi prihod učencev 9. razreda. Z veseljem poročam, da večjih vrzeli v znanju učencev 1. triade ni in je vidno, da so oziroma ste doma pridno spremljali šolsko delo. Hvala vsem staršem za doslednost. Iskreno upam, da bo podobna situacija tudi pri devetošolcih čeprav vemo, da oni niso bili deležni tolikšne pomoči kot mlajši, saj so sposobni delati sami.

Da bo vrnitev potekala čim bolj gladko in brez zapletov prosim, da si vsi učenci 9. razreda še enkrat podrobno preberete PRAVILNIK ter PRIPOROČILA ZA PREVOZ ŠOLARJEV . Tu naj samo izpostavim, da je za devetošolce obvezna uporaba zaščitne maske tako na kombibusu kot v prostorih šole. Masko bodo prejeli pri vozniku ob vstopu na kombibus, lahko pa uporabljajo tudi svojo. Zaradi povečanega števila učencev se spreminja tudi VOZNI RED, ki bo veljal do nadaljnjega. Učenci 9. razreda bodo pouk obiskovali po spremenjenem URNIKU, ki bo veljal do morebitnih sprememb oziroma do konca pouka. Na žalost še vedno velja, da izvedba valete ni možna. Ostaja pa nam upanje, da se mogoče kaj spremeni po 1. 6. 2020.

Ocenjevanje je polnem razmahu in ni še čas za počitek. Imamo še en mesec do zaključka šolskega leta in potrebno bo ostati zbran do konca. Zavedamo se, da vsega ne moremo predelati na daljavo in vemo, da bomo s snovjo v zaostanku. Zato še enkrat poudarjam delajte do konca, da se nam ne bo z novim šolskim letom treba vračati preveč nazaj.

Verjamem, da se tudi učenci veselite vrnitve v šolo. Dobrodošli.

Vse dobro.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost