Novice – šola

15. 10. 2020

Prilagojeno izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela v naslednjem tednu

Spoštovani starši,

zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020, glede na odlok vlade RS in okrožnico MIZŠ, vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno tudi na naši šoli, in sicer:

  • osnovne šole: učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli, učenci od vključno do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

S ponedeljkom torej po drugačni poti do znanja. Učenci 6.-9. razreda postopek prijave v spletne učilnice poznajo. Tudi povezava na šolski spletni strani je posodobljena, da jih bo pripeljala do prijavne strani. Delo v učilnicah bo potekalo po prilagojenem urniku, ki ga bodo učenci prejeli jutri. Pri vseh predmetih pa bodo vsebine objavljene enkrat za cel teden. Učenci bodo dnevno prejemali vsebine za največ tri predmete. Delo pri posameznih predmetih si skozi teden lahko razporedijo. V primeru težav naj se preko foruma obrnejo na učitelja, pri katerem je težava nastala.

Učenci 1.–5. razreda pa bodo pouk obiskovali enako kot do sedaj. Zanje bo spremenjen le vozni red, ki bo jutri objavljen na šolski spletni strani. Tudi jutranje varstvo in podaljšano bivanje bosta potekala normalno.

Starši, ki ste navedli potrebo po izposoji IKT opreme, se prosim jutri, v petek, do 14.00, zglasite v šoli, da opremo prevzamete.

Koliko časa bo takšen režim trajal, vam ne znam povedati. Vem pa, da je veliko odvisno od nas samih, od našega vedenja in spoštovanja priporočenih ukrepov.

Ostanimo močni in predvsem zdravi.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost