Novice – vrtec

31. 12. 2020

V novo leto s poukom po starem…

Spoštovani starši, dragi učenci.

Obveščam vas, da je Vlada Republike Slovenije v sredo, 30.12. 2020, v poznih večernih urah zaradi epidemioloških razmer v državi sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Do 4. 1. 2021 je podaljšala trenutno veljavni odlok in sprejela novega, ki bo začel veljati 5. 1. 2021 (objavo v Uradnem listu še pričakujemo), po katerem bodo šole izvajale izobraževanje na daljavo tudi v tednu od 4. 1. 2021 do 8. 1. 2021.

V naslednjem tednu bo Vlada RS glede delovanja vzgojno-izobraževalnih zavodov in vračanja otrok v vrtce in šole na podlagi tedanje epidemiološke situacije sprejela nov odlok, o čemer vas bomo obvestili.
Vrtci v naslednjem tednu še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način (kakor po sedaj veljavnem odloku).

Tako je prvi možni datum vračanja v šolo za učence 1. triade 11. 1. 2021 ob ugodnejši epidemiološki situaciji. Zavedamo se, da je težko in verjemite, da je težko tudi učiteljem in da si vsi želimo čim prejšnjega vračanja v šolo. Potrpeti bomo morali vsi skupaj in za dobro naših in vaših otrok tudi zdržati.

Srečno in predvsem zdravo novo 2021 leto želim vsem skupaj.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost