Novice – šola

21. 01. 2021

Naslednji teden naši regiji ne prinaša sprememb

Spoštovani starši, dragi učenci.

Vesela novica je, da se je končno začelo s sproščanjem ukrepov in bo marsikateri učenec 1. triade že v torek lahko prestopil ponovno šolski prag ter se nekako vrnil k normali. Žal to NE VELJA za naše učence, saj se nahajamo v JV regiji kjer pa epidemiološka slika še vedno ni tako dobra, da bi lahko odprli šole in vrtce.

Je pa pozitivno, da se stanje izboljšuje in upravičeno lahko upamo, da se bodo naši učenci začeli vračati v šolske klopi v začetku februarja. Imamo torej razlog za veselje in upanje. Seveda pa se moramo še naprej truditi z upoštevanjem priporočil in odlokov vlade ter NIJZ in s tem doprinesti k izboljšanju epidemiološke slike v regiji. Res je, da smo mali igralci v tej regiji pa kljub temu je zelo pomembno, da ostajamo zdravi, saj je želja in hkrati nuja, da ob morebitnem odprtju šol vanjo prihajajo samo zdravi učenci.

Naslednji teden, 0d 25. 1. do 29. 1., nadaljujemo po ustaljeni poti – na daljavo. Spodbujajte še naprej svoje otroke, da bodo marljivo opravljali zadolžitve v spletnih učilnicah. Sem pa skoraj prepričan, da bo pa 2. 2. 2021 dan vrnitve tudi za naše učence. Držim pesti.

Ostanite zdravi.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost