Novice – šola

04. 02. 2021

Končno nazaj v šolo vsaj 1. triletje

Spoštovani starši, dragi učenci.

Obveščam vas, da je Vlada RS danes, v četrtek, 4. 2. 2021, sprejela spremembe Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki bodo objavljene v Uradnem listu Republike Slovenije.
Spremembe in dopolnitve odloka se začnejo uporabljati 6. februarja 2021, odlok pa velja do 12. februarja 2021. S spremenjenim odlokom se od torka, 9. 2. 2021 v vseh osnovnih šolah v R Sloveniji vzgojno-izobraževalno delo za učenke/učence od 1. do vključno 3. razreda izvaja v prostorih šole.

Končno, bi lahko rekli. Učenci 1. triletja se bodo v torek vrnili v šolske klopi. Žal pa kljub moji obljubi, da se bo pouku v tem primeril pridružil tudi 4. razred, temu ne bo tako. Za učence 4. razreda bo pouk, tako kot za vse ostale višje razrede, potekal še naprej na daljavo.

Starše naprošam, da v naslednjih dneh, vse do ponedeljka, spremljate obvestila na naši spletni strani, saj je potrebnega še veliko usklajevanja in organizacije, da bi s poukom v torek lahko začeli. Torej vozni red in vse ostalo bom objavil med vikendom.

Veselimo se ponovnega srečanja v živo z vašimi malčki.

Ostanite zdravi.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost