Novice – šola

31. 03. 2021

Dnevi dejavnosti

Spoštovani starši, dragi učenci,

s 1. 4. 2021 ponovno prehajamo j šolanju na daljavo, ki naj bi trajalo do 11. 04. 2021. To obdobje zajema 6 delovnih dni. Odločili smo se, da za 3 dneve izvedemo dneve dejavnosti in sicer v četrtek, 1. 4. 2021 – kulturni dan, petek, 2. 4. 2021 – tehniški dan in torek, 6. 4. 2021 – tehniški dan. Zadolžitve za učence bodo objavljene v spletni učilnici Dnevi dejavnosti.

Na podlagi do sedaj opravljenih utrjevanj in preverjanj znanja ugotavljamo, da so vrzeli v znanju učencev iz časa šolanja na daljavo kar precejšnje. Da bi lahko pomanjkljivosti v znanju nadoknadili, bi radi čim več pouka izvajali v živo in z učenci v razredu. Tako bodo le 3 dnevi namenjeni izvajanju pouka na daljavo. Ta bo potekal po ustaljenih kanalih – spletnih učilnicah. Nekaj ur (ne vse) bo izvedenih tudi v živo preko videokonferenčnih sistemov. Še vedno je veljavna preglednica ur v živo, ki je dostopna na naši spletni strani. Naj jo učenci spremljajo in ne zamujajo video ur. Ocenjevanja, ki so bila napovedana za omenjeno obdobje, so prestavljena na čas, ko bomo v šoli. Tako bodo tudi učenci imeli več časa za temeljito pripravo na ocenjevanje.

Ravnatelj bom ves čas dosegljiv po e- pošti drazenko.solaja@osnovnasolaprevole.si ali na GSM 040 464 190. Tudi učitelji bodo na voljo preko svojih e-poštnih naslovov, za tehnične težave pa se obrnite g. Antona Zupeta – anton.zupet@osnovnasolaprevole.si

Upajmo, da se 12. 04. 2021 zares vrnemo v šolo in tam tudi ostanemo do konca šolskega leta. Kot običajno pa zopet pobuda; spoštujmo ukrepe za zajezitev širjenja okužbe in ostanimo zdravi.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost