Novice – šola

17. 05. 2021

V tem tednu zadnje govorilne ure in vračilo IKT opreme

Spoštovani starši,

prehod v rumeno območje epidemiološkega semaforja nam ne prinaša sprememb. Nadaljujemo enako kot doslej z vsemi ukrepi in pravili.

V četrtek, 20. 05. 2021, bodo zadnje govorilne ure v tem šolskem letu na katerih se bo možno pogovarjati o ocenah in ocenjevanjih. Zato vas pozivam, da se govorilnih ur udeležite in z razredniki pogovorite o svojem otroku, da bi skupaj lahko naredili vse, da se dosežejo željeni cilji in primeren nivo znanja. Govorilne ure bodo tudi tokrat potekale na daljavo med 16.00 in 17.00. Nanje se prijavite na ustaljen način – preko e-pošte. Vaše prijave bodo razredniki zbirali do srede, 19. 05. 2021, do 20.00. V četrtek pa boste obveščeni o svojem terminu.

Razredniki in kontakti:

  • 1. in 2. razred – Mojca Gumilar, mojca.gumilar@osnovnasolaprevole.si
  • 3. in 4. razred – Amalija Zajc, amalija.zajc@osnovnasolaprevole.si
  • 5. in 6. razred – Bernarda Jesih, bernarda.jesih@osnovnasolaprevole.si
  • 7. in 8. razred – Irena Blatnik, irena.blatnik@osnovnasolaprevole.si
  • 9. razred – Andreja Šilc Mihelič, andreja.silcmihelic@osnovnasolaprevole.si

Za starše učencev 9. razreda bo ob 17.00 najprej izveden oddelčni roditeljski sestanek in po njem se boste lahko udeležili še govorilnih ur.

Glede na epidemiološko situacijo in padajoči trend okužb lahko predvidevamo, da bomo šolsko leto lahko zaključili ob normalnem pouku v šolskih prostorih. Zato bi naprosil vse, ki ste s šolske strani prejeli na uporabo računalniško opremo, da jo vrnete v četrtek, 20. 05. ali v četrtek 27. 05. 2021, med 7.00 in 14.00. V primeru potrebe po drugem terminu me kontaktirajte po e-pošti.

Pazimo nase in ostanimo zdravi.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost