Novice – šola

01. 06. 2021

Tudi v tem tednu brez sprememb

Spoštovani starši, dragi učenci,

Tudi ta teden bo vse na šoli potekalo tako kot doslej. Kljub prehodu v zeleni semafor epidemije ostajajo vsi ukrepi v šolski prostorih še vedno v veljavi. Pohvaliti moram vse učence, ki so se na ukrepe privadili in jih dosledno upoštevajo. Prav tako gre lahko pohvala in zahvala vam, da ste nas pri izvajanju vseh ukrepov podpirali. Epidemija se bliža h koncu in kot kaže bo razglašen njen konec še v tem mesecu. Upajmo, da bomo naslednje šolsko leto lahko pričeli brez zapletov.

V tem tednu so nekateri učenci pričeli s samotestiranjem doma. Takšnih učencev je naši šoli 7, kar predstavlja 35%. Nekaj testov imamo še na voljo in če bi se še kdo želel priključiti k samotestiranju, naj to željo izrazi razredniku in bo prejel teste.

V sredo in četrtek bodo potekali oddelčni roditeljski sestanki. Vabila ste s strani razrednikov že prejeli po e-pošti. Zaželeno je, da se sestanka udeležite, saj bodo besedo imeli tudi predstavniki vaših razredov v Svetu staršev, ki bodo podali poročila o delu sveta.

Valeta za učence 9. razreda bo 11. 06. 2021 v športni dvorani ob upoštevanju ukrepov. Prav tako pa bomo za učence 9. razreda organizirali zaključno ekskurzijo 14. 06. 2021.

Do konca šolskega leta je ostalo bore malo in ni še prišel trenutek, ko bi si lahko vsi oddahnili. Potrebno bo še malo truda in učenja, da bodo učenci izkazali svoje znanje in pridobili temu primerne ocene. Zato bo dobrodošla spodbuda tudi z vaše strani.

Vse dobro in ostanimo zdravi.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost