Novice – šola

22. 06. 2021

Zadnji teden pouka

Spoštovani starši,

krepko smo zakorakali že v zadnji teden pouka v letošnjem šolskem letu. Pred nami sta samo še dva dneva pouka. Zadnja dva dneva bosta posvečena dnevom dejavnosti in pa tudi proslavi ob Dnevu državnosti.

Jutri, v sredo, bomo izvedli športni dan za učence 4. in 5. razreda. Učenci naj imajo s seboj športno opremo, kapico s šiltom in manjši nahrbtnik s plastenko vode. Športni dan bo izveden v športni dvorani in bližnji okolici šole. Za učence 6., 7. in 8. razreda pa bomo izvedli kulturni dan, ki bo potekal na Visejcu in na Lopati. Z dejavnostmi bomo zaključili ob 13.30 in takrat tudi pričeli z razvozom otrok na dom.

V četrtek, zadnji šolski dan, pa bo športni dan za vse učence naše šole. Tudi ta dan bomo zaključili prej in sicer okoli 12.00 ter takrat tudi začeli z razvozom otrok na dom. V primeru, da bi starši potrebovali varstvo za svojega otroka, o tem prosim obvestite razrednika. 

Proslavo ob Dnevu državnosti bomo izvedli na šolskem travniku ob 10.30.

Puščamo za seboj šolsko leto, ki naj gre v pozabo in naj se več ne ponovi. Zaključili smo ga uspešno, s 100% učnim uspehom. Upajmo, da nam naslednje šolsko da možnost normalnega dela in možnost nadoknaditi zamujeno.

Vsem skupaj želim predvsem, da ostanete zdravi in se naužijete zasluženih počitnic.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost