Novice – šola

13. 09. 2021

Vstop v 3. teden pouka

Spoštovani starši, dragi učenci,

dva tedna pouka v šoli sta uspešno za nami in upamo, da bomo lahko čim dlje nadaljevali na enak način. Namreč do sedaj še nismo imeli nikogar v samoizolaciji ali karanteni in na tem mestu mi dovolite, da se vam še enkrat zahvalim za odgovorno obnašanje. Hkrati pa tudi naprošam, da vsi skupaj ostanemo odgovorni in omogočimo odprto šolo za vse. To pomeni, da še vedno spremljajte zdravstveno stanje svojih otrok in jih ne pošiljajte bolnih v šolo. Prav tako naprošam starše 7. – 9. razreda, da poskrbite za redno samotestiranje vaših otrok pred vstopom v šolo. Teste prejmete v lekarnah brezplačno.

Tudi mi zaposleni dosledno skrbimo za izpolnjevanje pogoja PCT. V šoli nas je že 75% cepljenih ali prebolenih, ostalih 25% zagotavljajo izpolnjevanje pogoja PCT z rednim samotestiranjem.

V naši okolici število okužb narašča in previdnost zagotovo ne bo odveč. Obveščen sem bil tudi o tem, da so inšpektorji v veliki meri izvajali nadzor nad odrejenimi karantenami učencem sosednje šole v naši občini.

Pa še obvestilo in vabilo k udeležbi na roditeljskem sestanku. Razredniki so vam poslali vabila po elektronski pošti oziroma eAsistentu. Odločili smo se za izvedbo roditeljskega sestanka na daljavo ravno zato, da bi v največji možni meri zmanjšali možnost vnosa okužbe v šolske prostore. Pridružite se sestanku, saj vam bodo podane pomembne informacije vezane na vaše otroke.

Vse dobro.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost