Novice – šola

30. 08. 2022

Ob pričetku novega šolskega leta

Spoštovani starši, dragi učenci,

Zadnji dnevi počitnic se iztekajo in pred nami je začetek novega šolskega leta. Le to se bo pričelo v četrtek, 1. 9. 2022. Starši bodočih prvošolčkov ste že prejeli vabila in ste bili seznanjeni s pričetkom ter zaključkom prvega šolskega dne. Za vse ostale pa podajam nekaj osnovnih informacij; pouk bomo pričeli kot običajno ob 7.55 in otroci se bodo v šolo pripeljali s šolskim kombi-busom po VOZNEM REDU. V šoli se bomo zadržali pet šolskih ur in otroke začeli razvažati na dom ob 12.20. Otroke iz vasi Seč in Polom pa bo avtobus odpeljal domov ob 12.40.

Seveda smo pripravljeni izvajati tudi podaljšano bivanje in naprošam vse starše, ki bi imeli potrebo po podaljšanem bivanju, da le to sporočijo ravnatelju na naslov drazenko.solaja@osnovnasolaprevole.si V primeru, da boste za otroka koristili podaljšano bivanje, ga boste morali tudi sami pred šolo prevzeti, saj ne bomo mogli opraviti dvojnih prevozov.

Mi smo na začetek šolskega leta pripravljeni. Upam, da ste se, dragi učenci, dovolj spočili in ste pripravljeni tudi vi.

Se veselimo četrtka.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost