Novice – šola

16. 11. 2023

Dan dejavnosti v petek in prestavljene govorilne ure

Spoštovani starši,

v petek, 17. 11. 2024, bomo tudi na naši šoli izvedli Tradicionalni slovenski zajtrk. Slogan letošnjega zajtrka je »Kruh za zajtrk, super dan«. Ob izvedbi zajtrka nas bo obiskal tudi direktor Kmetijsko gozdraske zbornice g. Janez Pirc.

Po izvedbi tradicionalnega zajtrka pa se bomo odpeljali v ZD Žužemberk kjer bomo opravili sistematične zdravstvene in zobozdravstvene preglede. Učenci so na dom prinesli soglasja, ki jih morajo podpisane prinesti nazaj. Brez podpisanega soglasja otrok ne bo zobozdravstveno pregledan oziroma ne bo cepljen. Predvideni pregledi:

2. razred – sistematika in cepljenje Adacel

3. razred – samo cepljenje Adacel

4. razred – sistematika

6. razred – sistematika in cepljenje HPV

8. razred – sistematika in odvzem krvi + urin

Vsi učenci od 1. do 9. razreda pa bodo imeli tudi sistematski zobozdravstveni pregled.

Učenci naj imajo s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja, cepilne knjižice in s strani staršev podpisane izjave za cepljenje in zobozdravstveni pregled.

Pričakujemo, da bomo z dejavnostmi zaključili med 12.30 in 13.00. Takrat bomo tudi pričeli z razvozom na dom. Če potrebujete podaljšano bivanje za svoje otroke, o tem obvestite razrednika in bo le to organizirano.

Organizirana bosta tudi malica in kosilo.

In še drugo obvestilo: v mesecu novembru ne bodo govorilne ure 3. četrtek v mesecu kot običajno, temveč smo jih prestavili na četrtek, 30. 11. 2023, ko bomo na šoli izvedli tudi Adventni bazar.

Hvala za razumevanje in vse dobro.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost