Novice – šola

18. 05. 2020

Novi začetek…

Pozdravljeni starši in učenci.

Ja, kot bi začeli spet od začetka. Ravno tako je zgledalo danes zjutraj, ko so se učenci začeli vračati v šolo. Nasmejani obrazi, radovedni pogledi, velika pričakovanja. Zelo smo se razveselili tudi mi, da so vsaj nekateri učenci ponovno z nami. Verjetno ste si tudi vi doma malo oddahnili.  Otroci so prilagodljivi in zelo hitro so sprejeli spremembe katerih so deležni. Tako je prvi šolski dan po 13. 03. 2020 minil mirno in brez težav. Upam,da bo tako gladko steklo tudi naslednji teden, ko se vrnejo devetošolci.

V četrtek, 21. 05. 2020, bomo izvedli tudi športni dan na daljavo za učence 4. – 9. razreda. Z učenci 1. triade pa bomo športni dan izvedli učitelji v šoli. Zato naj v šolo pridejo temu primerno oblečeni in obuti. Vsebina športnega dne je že objavljena v spletni učilnici in jo lahko izvedete tudi kakšen drugi dan. Dobrodošle pa bodo fotografije opravljenih aktivnosti, ki jih bomo z veseljem objavili v naši galeriji.

Kolesje se je začelo vrteti in šola gre naprej, a za ene še vedno na daljavo. Ostanite pridni in delavni ter izpolnjujte zadane naloge v spletnih učilnicah. Moram pohvaliti učence, ki so se vrnili, saj jih je velika večina sledila pouku in se nam tako ni treba ubadati z večjimi primanjkljaji znanja. Vas, ki pa ostajate doma, pa čaka vrsta ocenjevanj. Zato se le potrudite še teh par tednov in upajmo, da vsaj v novo šolsko leto vstopimo skupaj in v šoli.

Vse dobro.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost