Novice – šola

22. 06. 2020

Zadnji šolski dan

Spoštovani starši.

Pa smo ga dočakali. Zadnji šolski dan v tem šolskem letu je tik pred vrati. Kljub kaotičnosti in izrednim razmeram ocenjujem, da smo to šolsko leto uspešno pripeljali do konca. Seveda tudi z vašo pomočjo in dobrim sodelovanjem za katerega se še enkrat zahvaljujem in upam, da ga ohranimo na tako dobri ravni.

Kaj bo prinesla jesen ne vemo. Razmere z okužbami se spreminjajo iz tedna v teden in je skoraj nemogoče napovedati kaj nas čaka septembra. Mi bomo načrtovali naše delo po ustaljeni poti in v upanju, da bomo v novo šolsko leto vstopili normalno. Imeli bomo pa tudi plan B, za vsak slučaj, da nas slučajno kaj ne preseneti. Upam, da boste tako postopali tudi vi, saj obstaja realna možnost, da bi se tudi v jeseni del pouka lahko izvajal na daljavo.  Pa ne želim vas strašiti, bi bilo pa dobro, da poskrbite, v skladu z vašimi zmožnostmi, za ureditev računalnikov in dostopa do interneta. Za pomoč smo pa seveda na razpolago.

Zadnji šolski dan bomo izvedli po spremenjenem urniku. V šolo bodo učenci prišli po običajnem voznem redu. V šoli pa se bodo zadržali krajši čas kot običajno. Po podelitvi spričeval bomo imeli tudi proslavo ob Dnevu državnosti. Zaradi razmer vas žal nanjo ne morem povabiti. Po proslavi pa bodo učenci deležni še kosila, nato pa se bomo odpravili domov po sledečem voznem redu:

Zap. št. Smer vožnje Odhod zjutraj Odhod popoldan
1. Vrh – Sela – Prevole 6.55 11.50
2. Hinje – Hrib – Pleš – Prevole 7.05 12.05
3. Žvirče – Prevole 7.15 12.15
4. Visejec – Lopata – Ratje – Prevole 7.30 12.25

Podaljšanega bivanja za zadnji dan ne načrtujemo zato naprošam vse starše učencev 1. – 5. razreda, ki bi dodatno varstvo potrebovali, da se mi oglasijo po elektronski pošti drazenko.solaja@osnovnasolaprevole.si ali telefonsko 07 3885 290 in bomo za varstvo otrok tudi poskrbeli.

Učenci odhajajo na počitnice a to ne pomeni, da na počitnice odhajamo tudi zaposleni. Skrbno bomo spremljali situacijo in vas o pomembnih rečeh sproti obveščali. Zato ne pozabite na spletno stran šole, kjer boste lahko našli vse pomembno. V luči dobrega sodelovanja bom jutri objavil tudi anketo za starše s katero želim pridobiti vaš vpogled na naše delo. Zaželjeno je, da jo rešite v čim večjem številu.

Prijetne počitnice, dopust, oddih, karkoli. Ne pozabite pa, da previdnost ni odveč in da je še vedno potrebno paziti nase in svoje bližnje. Spremljajte nas.

Ostanimo zdravi.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost