Novice – vrtec

23. 10. 2020

Obvestilo o nujnem varstvu otrok

Spoštovani starši,

kot verjetno že veste, bodo vsi vrtci naslednji teden zaprti. Starše naprošamo, da sami poskrbite za varstvo svojih otrok, če je to le mogoče. Ta ukrep je sprejet, da se v največji možni meri za en teden ustavi javno življenje in s tem čim bolj omeji nadaljnje širjenje koronavirusa.

Varstvo v vrtcu bo organizirano le za otroke, katerih starši bodo nujno potrebovali varstvo, ker bodo dolžni še naprej opravljati svoje delo na delovnem mestu in sami ne bodo mogli zagotoviti drugega varstva za svoje otroke. Nujnost službovanja staršev in nujnost varstva otroka v vrtcu lahko preverja župan.

Samo tisti starši, ki zares nujno potrebujete varstvo za svojega otroka, sporočite to pomočnici ravnatelja za vrtec (mojca.podpadec@osnovnasolaprevole.si) čim prej, najkasneje pa do danes, 23. 10. 2020, do 20. ure. Prosimo vas, da napišete, za katere dneve potrebujete varstvo ter od katere do katere ure. Na podlagi prijavljenih otrok bo, po preverjanju nujnosti, župan izdal odlok o začasnem odprtju vrtca. To lahko pomeni, da bo odprta samo enota vrtca v Žužemberku in boste otroke morali v varstvo peljati tja.

O nadaljnjih informacijah v povezavi z nujnim varstvom bomo obveščali samo starše, ki bodo to varstvo potrebovali.

Glede delovanja vrtca po počitnicah pa spremljajte objave v medijih in na naši spletni strani kjer bomo objavljali aktualne informacije v zvezi s tem.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje ter vam želimo vse dobro in da ostanete zdravi.

 

Pripravila:

Mojca Podpadec,

pomočnica ravnatelja za vrtec

Potrdil:

Draženko Šolaja,

ravnatelj


    
Dostopnost