Novice – šola

31. 08. 2021

Prvi šolski dan

Spoštovani starši, dragi učenci,

jutri se začne. Mi smo pripravljeni in že nestrpno pričakujemo vaše in naše otroke. Upam, da so tudi oni vznemirjeni in polni pričakovanj.

Veliko sem vam že sporočil v prejšnjih dopisih, tokrat pa podajam le pomembnejše izvlečke.

Za jutrišnji dan jutranje varstvo ni organizirano, saj pričakujemo, da boste starši svoje prvošolčke v šolo pripeljali sami. Vreme nam gre na roko in v izogib zapovedim Vlade RS o izpolnjevanju pogojev PCT bomo sprejem prvošolčkov naredili na šolskem dvorišču. Sprejem se bo pričel ob 8.00 in bo trajal cca 1 uro. Nato bom staršem na razpolago ravnatelj za odgovore na vsa vprašanja, ki so morda še vedno ostala nepojasnjena. Svoje prvošolčke boste lahko starši prevzeli ponovno ob 11.30.

Ostali učenci pa se v šolo pripeljejo s šolskim kombi-busom, ki bo vozil po objavljenem voznem redu. Učenci bodo prvi dve uri preživeli s svojim razrednikom na razrednih urah, kjer bodo seznanjeni z vsemi potrebnimi informacijami. Nato bo potekal pouk po urniku do 12.20, ko bomo pričeli z razvozom otrok. Zaenkrat nismo prejeli nobene prijave otroka k podaljšanemu bivanju za jutri. Če takšna potreba obstaja, jo prosim sporočite kar na šolski e-naslov: o-prevole.nm@guest.arnes.si.

Prav za vse učence in obiskovalce pa velja protokol, ki ga bo potrebno spoštovati. Zelo pomembno je, da v šolo prihajajo le zdravi otroci. Prosimo vas, da se starši tega dosledno držite in pokažete svojo odgovornost do družbe.

Ostanimo zdravi in odgovorni in skupaj ohranimo šolo odprto.

Draženko Šolaja, ravnatelj

Nagovor ministrice ob začetku šolskega leta


    
Dostopnost